ron howard’ın yeni filmi thirteen lives’ın ilk fragmanı yürek hoplatıyor

ron howard’ın yeni filmi thirteen lives’ın ilk fragmanı yürek hoplatıyor


colin farrell ile viggo mortensen var, daha ne olsun?


A Beautiful Mind ile Oscar’a uzanan usta yönetmen Ron Howard’ın 2020 yapımı hayal kırıklığı filmi Hillbilly Elegy’nin ardından kamera arkasına geçtiği yeni uzun metrajı Thirteen Lives’tan ilk fragman paylaşıldı.

Gerçek bir hikayeden beyaz perdeye aktarılan Thirteen Lives, 2018 yılında Tayland’da yerel bir futbol takımından 12 genç çocuğun koçlarıyla beraber bir mağarada mahsur kalmalarına ve kurtarılmalarına odaklanıyor. Filmde başrolleri Viggo Mortensen, Colin Farrell ve Joel Edgerton gibi yıldızlar paylaşıyor. Bu üç ismi kurtarma ekibinde göreceğiz. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerse Weir SukollawatThiraphat SajakulSahajak BoonthanakitVithaya PansringarmTeeradon “James” SupapunpinyoNophand BoonyaiTom BatemanPaul Gleeson ve Lewis Fitz-Gerald gibi oyunculardan oluşuyor.

Merakımızı cezbeden unsurlardan biri şöyle ki; filmin yayıncısı MGM Studios’un tarihi boyunca herhangi bir filminin test gösteriminden en yüksek puanlara ulaşmış bir film Thirteen Lives. Hatta normal şartlarda birkaç ay önce yayınlanması beklenen filmin bir sonraki ödül sezonuna girebilmesi için gösterim tarihinin ertelendiği bile konuşuluyor. Thirteen Lives, MGM Studios’u heyecanlandırdığı kadar bizi de heyecanlandırır mı, bekleyip göreceğiz. Film 5 Ağustos tarihinde Prime Video’da yayınlanacak. İlk fragman için buyurunuz efendim.