shrek’in baş belası puss in boots, yeni filmiyle 11 yıl sonra geri dönüyor

shrek’in baş belası puss in boots, yeni filmiyle 11 yıl sonra geri dönüyor


puss in boots: the last wish


7’den 77’ye severek izlediğimiz Shrek serisiyle hayatımıza giren belalı kedicik Puss in Boots, ikinci spin-off filmi ile tekrar beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor.

2011’de vizyona giren Puss in Boots filminden 11 yıl sonra gelen devam filminde silahşör kediciğimizin başı bu sefer hayli dertte. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla Puss’ın matematikle pek de arası yok. Deniz mahsulünden zehirlenme, kumar oynadığı köpekler tarafından haşat edilme, meydan okuduğu sumo güreşçisi tarafından ezilme gibi can kayıpları da dahil olmak üzere dokuz canının sekizini kullanan Puss, tek canının kaldığını geç de olsa fark ediyor ve artık hayatta kalmaya çalışıyor. Tabii Puss’ı biliyorsunuz; yürüse bela peşinden geliyor, koşsa o belayı yakalıyor. Kaybettiği sekiz canı geri almak isteyen Puss’ın Kara Orman efsanesi Dilek Yıldızı’nı bulup bu canları tekrar dilemesi gerekiyor ve ormanda zorlu bir maceraya atılıyor.

Filmde Puss’ı tabii ki yine Antonio Banderas seslendiriyor. Banderas ile beraber seslendirme kadrosunda Salma Hayek, Harvey Guillén, John Mulaney, Florence Pugh, Wagner Moura, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez ve Da’Vine Joy Randolph gibi isimler de var. Puss in Boots: The Last Wish’in beyaz perdede gösterileceği tarih 23 Eylül. Filmin yeni fragmanı için buyurunuz.