spider-man: no way home, daha da uzun versiyonuyla tekrar vizyona giriyor

spider-man: no way home, daha da uzun versiyonuyla tekrar vizyona giriyor


the more fun stuff version


Hem nostalji trenine atmasıyla hem de 1.9 milyar dolar gibi bir gişe hasılatıyla son zamanların en çok konuşulan süper kahraman filmlerinden Spider-Man: No Way Home, yaklaşık bir yıl aradan sonra tekrar vizyona girecek. Üstelik bu sefer genişletilmiş haliyle, “daha eğlenceli şeyli” versiyonuyla gösterilecek.

Filmin Twitter sayfasından yapılan bir paylaşımda gördüğümüz kadarıyla halihazırda 2 saat 28 dakika gibi uzun bir süreye sahip olan Spider-Man: No Way Home’dan daha önce görülmemiş sahneler, The More Fun Stuff Version isimli yeni gösterimde toplanacak. Bu versiyonun süresi ne kadar uzun olacak, yeni içerik olarak neler gösterilecek bilemiyoruz tabii. Beklentilerimiz filmde çok kısa bir sahnede gördüğümüz Daredevil’ı ve diğer iki Peter Parker’ı daha da uzun sahnelerle görme yönünde. Zaten başka ne bekleyebiliriz ki?

Dördüncü Spider-Man filmi için şimdilik bir haber yok hala. Filmin geliştirme aşamasında olduğundan haberdarız ama uzun bir süre beklememiz gerekecek gibi görünüyor. The More Fun Stuff Version isimli genişletilmiş Spider-Man: No Way Home ise ABD ve Kanada’da 2 Eylül tarihinde vizyona girecek. Bu yeni versiyonun Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği şimdilik belirsiz.