squid game’in ikinci sezonu resmen geliyor

squid game’in ikinci sezonu resmen geliyor


patrondan mesaj var


Yayınlanmasının ardından sadece 12 gün sonra Netflix’in en çok izlenen orijinal yapımı unvanını elde eden Squid Game’in ikinci sezonu için bizzat Netflix’ten onay geldi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Netflix US (@netflix)’in paylaştığı bir gönderi

Netflix’in sosyal medya hesaplarından yapılan bir paylaşımda Squid Game’in şarkı durunca hareket eden herkesi acımasızca öldüren dev oyuncak bebeğinin gözünü görüyoruz. Kırmızı ışığın yanıp söndüğü gözde “2” rakamı beliriyor. Diğer bir görselde ise dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk’tan bir mektuba yer verilmiş. Mektupta şunlar yazıyor: “Squid Game’in ilk sezonunu hayat geçirmek 12 yıl sürdü. Dizinin Netflix’in en popüler yapımı olması ise 12 günde gerçekleşti. Squid Game’in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum. Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için size minnettarız. Gi-hun geri dönüyor. Front Man geri dönüyor. İkinci sezon geliyor. Ddakji oynatan takım elbiseli adamın da dönme ihtimali var. Young-hee’nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız ayrıca.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Netflix US (@netflix)’in paylaştığı bir gönderi

İkinci sezon için şimdilik bir tarih verilmemiş fakat Dong-hyuk, daha önce yaptığı açıklamalarında dizinin üçüncü sezonu için de kafasında planlar yaptığını belirtmişti. Yani ilerleyen yıllarda Squid Game’i daha sık sık anacağız gibi görünüyor.