stranger things’in dördüncü sezonunun ikinci kısmından tadımlık fragman

stranger things’in dördüncü sezonunun ikinci kısmından tadımlık fragman


1 temmuz’u bekliyoruz


Dördüncü sezonu iki kısıma bölünen Stranger Things, bir süredir gündemimizde sıkça yer ediyor. Sezonun iki hafta önce yayınlanan yedi bölümlük ilk kısmı hem içerdiği korku öğeleriyle hem Kate Bush klasiği Running Up That Hill’i yıllar sonra tekrar diriltmesiyle hem de çeşitli meme’lere konu olmasıyla sosyal medyada yoğun olarak yazılıp çiziliyor. Hal böyle olunca sezonun ikinci kısmına karşı beklentiler de artmış durumda. Beklentileri daha da yükseltecek tadımlık bir fragman, dün gece Geeked Week etkinliğinde izleyicilerin karşısına çıktı.

Sezonun ilk kısmında izlediğimiz yedi bölüm, uzunluk süreleriyle de dikkat çekmişti. Ortalama 70-80 dakika süreye sahip bölümlerin ardından sezonu noktalayacak son iki bölümün süreleri adeta beyaz perde filmlerinden hallice. Sekizinci bölüm 85 dakika, dokuzuncu bölüm ise 139 (yüz otuz dokuz) dakika uzunluğunda olacak.

Tabii bu aşırı uzun bölümlere sahip sezonu noktaladıktan sonra Stranger Things serüveni bitmeyecek. Duffer Kardeşler, birkaç ay önce paylaştıkları bir açık mektupla Stranger Things’in bir sezon daha devam edeceğini ve beşinci sezon ile son bulacağını açıklamıştı. Bu sezonun ardından final sezonunda Stranger Things’te nelerle karşılacağız, şimiden merak etmiyor değiliz açıkçası.

Stranger Things 4, Vol. 2, 1 Temmuz’da Netflix’te. Tadımlık fragmanı için aşağı alabiliriz.