tame impala primavera’da the strokes cover’lıyor, dünya üç dakikalığına güzelleşiyor

tame impala primavera’da the strokes cover’lıyor, dünya üç dakikalığına güzelleşiyor


sıra sende the strokes


Her sene line-up’ıyla ağzımızın suyunu ayaklarımıza kadar akıtan festival Primavera Sound Barcelona’nın 2022 ayağı dün başladı. Festivalin Weekend 1 headliner’larından Tame Impala, dün gece Primavera’da sahnenin tozunu attı. Hatta atmakla kalmayıp dinleyicilere güzel bir sürpriz yaptı.

Bir diğer Primavera headliner’ı The Strokes, son dakika duyurusuyla grup üyelerinin COVID-19’a yakalandığını ve Weekend 1’da sahne alamayacaklarını duyurdu. Hal böyle olunca festival ziyaretçilerinde bir miktar hayal kırıklığı oluştu. Dinleyicilerin yüreğine bir nebze de olsa su serpmek isteyen Tame Impala, setlist’inin arasına bir adet The Strokes şarkısı sıkıştırmış. Hangi şarkı olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek? Evet, mevzubahis şarkı Is This It albümünün efsanelerinden Last Nite.

Cover’ı kayda alan birçok kişi oldu tabii ki. Ses ve görüntü kalitesi pek de iyi olmasa da hemen aşağıdaki videodan Tame Impala’nın Last Nite yorumunu bulabilirsiniz. Cover’ın bir gün stüdyo versiyonunu da görsek ne güzel olurdu, değil mi? Hadi inş.