the last of us uyarlamasına sürpriz takviyeler

the last of us uyarlamasına sürpriz takviyeler


esas joel ile ellie geliyor


HBO’nun PlayStation iş birliğiyle hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürdüğü The Last of Us oyununun televizyon uyarlaması, birkaç senedir merakla beklediğimiz yapımlardan biri. Halihazırda iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip olan diziye iki sürpriz isim daha katıldı.

Game of Thrones ile tanışıp çokça sevdiğimiz Bella Ramsey ve Pedro Pascal ikilisinin omuz omuza verip Ellie ve Joel karakterlerine hayat vereceği projeye son olarak Murray Bartlett, Merle Dandridge, Gabriel Luna, Anna Torv, Jeffrey Pierce, Con O’Neill, Storm Reid ve Parks and Recreation’daki Ron Swanson rolüyle sevip saydığımız Nick Offerman da katılmıştı. Oyun dünyasının meraklılarının pür dikkat takip ettiği Summer Game Fest, dün gece gerçekleşti ve The Last of Us ile ilgili sürpriz duyuruyu da beraberinde getirdi. Yapılan duyuruya göre The Last of Us oyununda ana karakterler Joel ve Ellie’yi seslendiren Troy Baker ve Ashley Johnson ikilisi de HBO uyarlamasında rol alacaklar. Tabii Joel ve Ellie’yi Pascal ile Ramsey ikilisi canlandıracağı için Baker ve Johnson’ı ikonik rollerinde görmeyeceğiz. İkilinin dizideki rollerine dair şimdilik bir detay paylaşılmamış.

Bir başka çok sevilen HBO yapımı Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ve oyunun yaratıcılarından Neil Druckmann tarafından hazırlanacak olmasıyla da ayrı bir merak unsuru olmayı başaran The Last of Us’ta Ali Abbasi, Kantemir Balagov, Peter Hoar ve Jasmila Žbanić gibi isimler yönetmen olarak görev alacaklar. İlk sezonu altı bölümden oluşacağı konuşulan dizinin bu sene sonuna doğru HBO ekranlarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.