tim burton’ın netflix çıkarması wednesday’e ilk bakış

tim burton’ın netflix çıkarması wednesday’e ilk bakış


netflix korkuyla sunar


Gotik karakterleriyle fantastik sinema adına kültlerin arasına giren Tim Burton imzalı The Addams Family’nin spin-off’u Wednesday, ilk fragmanıyla karşımızda.

Örgülü saçları ve korkutucu donuk bakışlarıyla ikonikleşen Wednesday Addams’ın iç dünyasına yolculuğa çıkacağımız dizi için çalışmalar birkaç yıldır devam ediyordu. Yapımında neredeyse son aşamalara gelinen Wednesday, orijinalini Christina Ricci’nin canlandırdığı karakteri Jenna Ortega’nın devraldığı haliyle ilk defa boy gösterdi. Aynı karakteri canlandırmasa da Ricci de projede yer alan isimler arasında ayrıca.

Wednesday’in kadrosunda Ortega ve Ricci ikilisiyle beraber Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Isaac Ordonez, Victor Dorobantu, George Burcea, Tommie Earl Jenkins, Iman Marson, William Houston, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Oliver Watson, Calum Ross ve Johnna Dias Watson gibi isimler yer alıyor. Smallville’in arkasındaki isimler Alfred Gough ile Miles Millar’ın yaratıcılığını üstlendiği dizinin sekiz bölümünün tamamını tabii ki de Tim Burton yönetiyor. Bu üç isim ayrıca Wednesday’de yapımcı olarak da görev almış.

Dizi için bir yayın tarihi henüz duyurulmuş değil fakat paylaşılan fragmandan anladığımız kadarıyla Wednesday’e çok da uzak sayılmayız. Fragman için buyurunuz.