yeni agar agar albümünün ilk şarkısıyla ciddi düşünüyoruz

yeni agar agar albümünün ilk şarkısıyla ciddi düşünüyoruz


trouble


Fransız elektro-pop’unun en sevdiğimiz örneklerinden Agar Agar, birkaç hafta önce müjdesini verdikleri yeni albüm için ilk adımı attı. Trouble isimli yeni şarkı, müzik videosuyla beraber yayında.

İlk kısa çaları Cardan ve 2018 çıkışlı debut albümü The Dog and the Future’daki şarkıları ile playlist’lerimizin baş tacı olan ikilinin yeni albümü için heyecanımız yüksek. Albümde nelerle karşılaşırız, bilemiyoruz ama Trouble ile beraber birkaç ipucu aldık gibi. Şarkıda Clara Cappagli ve Armand Bultheel ikilisinin önceki işlerine göre ritmi ve temposu hayli yüksek bir hava var. Synth’ler ve Clara’nın vokalleri ise yine bildiğimiz gibi.

Trouble ile beraber bir müzik videosu da yayınlandı ayrıca. Videonun yönetmen koltuğunda Mélanie Courtinat ve Jonathan Coryn ikilisi oturuyor. Daha önce aldığımız haberlere göre şimdilik ismi belli olmayan bu albüme Coryn’in başında durduğu bir video oyunu da eşlik edecek. Bu oyunda nelerle karşılaşacağımıza dair elimizde bir bilgi yok ancak videoda gördüğümüz görsellerle bağlantılı bir işin ortaya çıkacak olması yüksek bir ihtimal gibi. Zaten şarkının müzik videosunu izlerseniz bir oyundan fırlamış gibi olduğunu düşünmemeniz elde değil.

E buyurun o zaman Trouble’a.