yeni bir james bond filmi için en az iki sene bekleyeceğiz

yeni bir james bond filmi için en az iki sene bekleyeceğiz


sıradaki bond hala belli değil


Son olarak No Time To Die ile beş filmlik ve 15 senelik James Bond macerasını sonlandıran Daniel Craig’in ardından 007 rolünü devralacak isim belirsizliğini hala koruyor. Öte yandan, yeni bir Bond filmi yakın zamanda gelecek gibi de görünmüyor.

James Bond filmlerinin yapımcısı Barbara Broccoli’nin geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte Deadline’a verdiği demece göre yeni bir Bond filmi için önümüzde en az iki sene daha var. Konuya dair açıklamasını şu sözlerle yapmış Broccoli: “Bond’u nasıl bir yola sokacağımız konusunda çalışıyoruz hala. Elimizde bir senaryo yok ve bir sonraki filme yaklaşımımızın nasıl olacağını belirlemeden senaryo için de çalışmalara başlayamayız. Bond’un tamamen yeni bir versiyonu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun nasıl biri olacağı üzerinde kafa yormaya devam ediyoruz ve açıkçası bu iş uzun sürüyor. Çekimlerin başlaması için önümüzde en az iki senenin daha olduğunu söyleyebilirim.”

James Bond’a hayat verecek sıradaki oyuncu için geçtiğimiz aylarda Henry Cavill, Tom Hardy, Regé-Jean Page, Riz Ahmed, Tom Holand, Lashana Lynch, Richard Madden ve Cillian Murphy gibi birçok isim gündeme gelmişti. İkonik karakteri bu adaylardan hangisinin canlandıracağı da belirsiz şu an.