yerli r&b sahnesinin yeni gözdelerinden kardelen’den taze şarkı

yerli r&b sahnesinin yeni gözdelerinden kardelen’den taze şarkı


yaktın beni


Şubat ayında yayınladığı ilk teklisi Ceketin Bende Kaldı ile radarımıza takılan ve kolay kolay çıkacak gibi durmayan KARDELEN, bir yeni tekliyle tekrar karşımızda.

Konservatuvarla başlayan eğitim hayatını lisede viyola ve piyano bölümleriyle süsleyen ve şu sıralar tekrar konservatuvarda opera eğitimine devam etmesi bir kenara, aynı anda yerli sahnenin R&B kulvarında bayrak taşıyan isimlerden biri konumuna ulaşan KARDELEN, birkaç ay arayla yayınladığı ilk iki teklisi Ceketin Bende Kaldı ve Emanet’in ardından bugün gelen Yaktın Beni ile yine şaşırtmıyor; kendisinden uzun bir süre daha bahsedeceğimizin haberini veriyor.

Universal Music Turkey etiketiyle yayınlanan Yaktın Beni’nin söz, müzik ve prodüksiyonu bizzat KARDELEN’e ait. Şarkının mix ve mastering’inde ise Emir Ural’ın parmağı var. Şarkı ile beraber bir adet müzik videosu da geldi ayrıca. Antalya’nın tatlı havası altında çekilen videonun görüntü yönetmenliğini Ömer Aslan üstlenmiş; yaratıcılığı ise yine KARDELEN’den. Bu güzel mi güzel, tatlı mı tatlı videoyu izledikten sonra merak etmiyor değiliz; on parmağında kaç marifet var KARDELEN hanım?

Buyurun; Yaktın Beni, müzik videosu eşliğinde huzurlarınızda.