zoë kravitz’in sıradaki projesi soygun filmlerine yeni bir soluk getirecek

zoë kravitz’in sıradaki projesi soygun filmlerine yeni bir soluk getirecek


the sundance kid might have some regrets


Mart ayında vizyona giren The Batman ile adını sık sık andığımız Zoë Kravitz’i uzun bir süre daha anacak gibiyiz. Kravitz’in sıradaki film projesi belli oldu ve işbu filmin kendi türüne acayip bir soluk getireceği konuşuluyor.

The Sundance Kid Might Have Some Regrets şeklinde upuzun bir isme sahip olan film, Leyna Krow’un aynı isimli kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanıyor. Hikayenin merkezinde iki banka soyguncusu ikiz kardeşler bulunuyor. Bu ikiz kardeşlerden Maggie; telekinezi, üstün kuvvet ve görünmezlik gibi birçok doğaüstü güce sahip ve soygunlara bu güçleriyle katkıda bulunuyor. İkiz kardeşlerin son işi ters gidince hayatlarında farklı bir yol izlemeye karar veriyorlar. Kaynakların belirttiğine göre hikaye acayip bir ters köşeye ve “soygun filmleri” türüne yeni bir soluk getirecek unsurlara sahip.

Kravitz, filmde ikiz kardeşlerden birini canlandıracak ama hangisi olduğunu şimdilik bilmiyoruz. Kendisi ayrıca filme yapımcı olarak da katkıda bulunacak. Filmin yayın haklarını kazanan şirket ise dün gelen habere göre Warner Bros. oldu.