aaron paul ve daha kimler kimler yeni black mirror sezonunda

aaron paul ve daha kimler kimler yeni black mirror sezonunda


gümbür gümbür geliyor


Channel 4’da yayınlandığı ilk iki orijinal sezonuyla dillere destan olan, Netflix’e transfer olduktan sonra yayınlanan üç sezonuyla ufakta olsa hayal kırıklığı yaşatan distopik antoloji serisi Black Mirror’ın altıncı sezonu için çalışmaların başladığını geçtiğimiz aylarda öğrenmiştik. Bugün ise yeni sezonda yer alacak oyuncuların bir kısmı belli oldu ve görünen o ki altıncı Black Mirror sezonu yine yıldızlarla dolu olacak.

İlk beş sezonda Anthony Mackie, Andrew Scott, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Miley Cyrus, Mackenzie Davis, Jesse Plemons, Domhnall Gleeson, Alex Lawther, Kelly Macdonald, Tobies Menzies, Rory Kinnear ve Jon Hamm gibi birçok yıldız isim karşımıza çıkmıştı. Altıncı sezonda ise Breaking Bad’in Jesse Pinkman’ı Aaron Paul, Atlanta’dan Zazie Beetz, Top Gun: Maverick ile sık sık andığımız Danny Ramirez’e ek olarak Kate Mara, Josh Harnett, Clara Rugaard, Auden Thornton, Anjana Vasan ve Paapa Essiedu gibi isimler de rol alacak. Bu isimleri üç bölüme yayılan bir kadroda izleyeceğiz. Diğer bölümlerde oyunculuğunu sergileyecek yeni yıldız isimlerinse önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.

Altıncı Black Mirror sezonu için şimdilik bir yayın tarihi bulunmuyor. Son üç sezonda olduğu gibi yeni sezon da Netflix çatısı altında izleyicilerle buluşacak.