american gigolo’nun tv uyarlaması taş gibi görünüyor

american gigolo’nun tv uyarlaması taş gibi görünüyor


jon bernthal var, daha ne olsun?


Hollywood’un efsane senaristlerinden Paul Schrader’ın hem senaryosuna hem de yönetmenliğine imza attığı 1980 yapımı American Gigolo’nun Showtime’da ekranlara gelecek televizyon uyarlamasından bir fragman daha paylaşıldı. İşbu fragmandan gördüğümüz kadarıyla American Gigolo, senenin flaş yapımlarından olmaya aday gibi.

80’ler Los Angeles’ında orta yaşlı ve yüksek mevkili kadınlara hizmet veren bir jigoloyken, kendisini bir anda suç unsurları içeren bir olaylar dizisinin ortasında bulan Julian Kaye’in öyküsünü anlatan filmin başrolünde usta aktör Richard Gere’ı izlemiştik. The Walking Dead, The Wolf of Wall Street, Baby Driver ve The Punisher gibi yapımlarla tanıdığımız Jon Bernthal’ın başrolü üstlendiği aynı isimli televizyon uyarlaması ise 18 yıl sonra hapishaneden salıverilen Kaye’in seks işçiliğine geri dönüşüne ve hayatını, ilişkilerini tekrar yoluna koymaya çalışmasına odaklanacak ve günümüz Los Angeles’ında geçecek.

American Gigolo’nun başında 2014 yılından beri projeyi hayata geçirmek için uğraşan prodüktör Jerry Bruckheimer ile bir diğer Showtime dizisi Ray Donovan’da da görev alan David Bar Katz duruyor. Jon Bernthal ile beraber dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerse Gretchen Mol, Gabriel LaBelle, Lizzie Brocheré, Leland Orser, Rosie O’Donnell, Alex Fernandez ve Laura Ligouri gibilerinden oluşuyor.

Dizinin sekiz bölümlük ilk sezonu için 9 Eylül tarihinde start verilecek. Yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyiniz.