beth orton’ın yeni şarkısıyla rüyalar alemine tek yön biletiniz var

beth orton’ın yeni şarkısıyla rüyalar alemine tek yön biletiniz var


forever young


Folktronica türünün kadife sesli temsilcilerinden Beth Orton, geçtiğimiz haftalarda duyurduğu yeni albümünden bir şarkı daha yolladı.

2016 çıkışlı Kidsticks’i takiben gelen yeni Orton albümü Weather Alive’dan daha önce albümle aynı adı taşıyan ilk tekliyi dinleme şansına erişmiştik. Bugün yayınlanan ikinci tekli ise Forever Young adını taşıyor. Albümde bu iki birbirinden uzun şarkıyla beraber toplamda sekiz şarkı bulunuyor.

Weather Alive’ın özel yanı şöyle ki; albümü evindeki stüdyosunda kaydeden Orton, diskografisindeki bir uzun çaların prodüksiyonunu ilk defa tamamen kendisi üstlenmiş olacak. Albüme katkıda bulunan isimlerse dikkat çekici. The Smile ve Sons of Kemet davulcusu Tom Skinner, Invisible’ın basçısı Tom Herbert, multi-enstrümentalist Shahzad Ismaily ve Alabaster dePlume gibi isimlerin Weather Alive’da emeği bulunacak.

Stephen Ellcock ve Jonathan Reid-Edwards yönetmenliğinde çekilen müzik videosu ile beraber yeni Beth Orton teklisi Forever Young’ı hemen aşağı iliştirdik. Weather Alive için 23 Eylül tarihini beklemeye devam.

Weather Alive:

01 Weather Alive
02 Friday Night
03 Fractals
04 Haunted Satellite
05 Forever Young
06 Lonely
07 Arms Around a Memory
08 Unwritten