christian löffler’le mükemmel bir randevumuz var

christian löffler’le mükemmel bir randevumuz var


klein phönix park'ta sizi bekliyoruz


İstanbul gece hayatının en orijinal renklerinden biri olan Klein Phönix’in gelecek programında bizi çok heyecanlandıran biri var. Dharma Stories sunumuyla 13 Ağustos Cumartesi gecemize güneş gibi doğacak isim elbette ki Alman DJ ve prodüktör Christian Löffler‘den başkası değil efendim. Şimdiden heyecanlanan ve “Evet, ben oradayım.” diyenleri hemen şuracıktaki linkimize davet ederken Löffler’in en ilham verici üç performansına hep beraber göz atalım isteriz.

Kendisini deep house janrında üretim yapan bir prodüktör olarak tanımlayan Löffler, bugün bünyesinde ambient, techno, melancholic techno ve electro gibi janrlara uzanan albümleri bulunduran Ki Records‘ın da arkasındaki isim. Kiasmos’un yarısı Janus Rasmussen, Rosa Anschütz, Fejka, Kalipo ve hior chronik gibi isimlerle beraber çalışan Löffler’in alametifarikası ise müzik üretimini destekleyen görsel şölenleri.

Live at Barbican Centre

Geçtiğimiz aylarda Londra’nın gözde salonlarından biri olan Barbican’da sahne alan Löffler’in, elektronik müziğe kazandırdığı masalsı atmosfere hayran olmamak elde değil.

Live at Reworks Festival

Löffler’in müziğiyle aydınlattığı bir başka sahne ise her sene Selanik’te gerçekleşen ve gelişen line-up’larıyla her sene çıtayı yukarılara çıkarmayı başaran Reworks Festival olmuş.

Live at St. Kamillus Kolumbarium

Löffler’in hipnotize ettiği belki de en etkileyici sahnelerden biri de Almanya’nın Mönchengladbach kentindeki St. Kamillus Kolumbarium kilisesi. Löffler bu performansında kilisenin akustiğini ve atmosferini şovuna doğal bir element olarak entegre edebilmeyi ustalıkla başarmış.

Sizi, 13 Ağustos Cumartesi akşamı hep birlikte Löffler’in müziğine aşık olmaya davet ediyoruz. Evet diyenleri de tam şurada bekliyoruz.