clark’tan mitski’ye taş gibi bir remix

clark’tan mitski’ye taş gibi bir remix


love me more


Son albümü Laurel Hell kapsamında Zorlu PSM’de inanılmaz bir şova imza atan yarı-Ankaralı Mitski’ciğimizin taze hit şarkılarından Love Me More, enfes ötesi bir remix versiyonu ile kulaklarımızın pasını bir güzel almaya geldi.

Remix’e konu olan isim CV’sinde Warp ve Deutsche Grammophon gibi iki önemli plak şirketini barındıran, klasik ve elektronik müzik türlerini akıl almaz prodüksiyonlarla tek potada eriten Clark’tan başkası değil. Şu kurduğumuz cümlede Clark’a ne derece bir hayranlık beslediğimizi az çok anlamışsınızdır. Görünen o ki Mitski de Clark’a karşı aynı hayranlığa sahip. Zira kendisi işbu remix ile ilgili şu cümleleri kurmuş: “Clark’ın müziği -özellikle de Death Peak albümü- çağdaş elektronik müziğine karşı gözlerimi açan etmenlerden biriydi. Bu türün ne kadar heyecan verici ve aynı zamanda duygusal olduğunu uyandırdı bende. Bu sebeple bir remix fikri düşündüğümde aklıma gelen ilk isim Clark oldu ve bu görevi ona vermek istedim.”

Halihazırda severek dinlediğimiz Love Me More’un Clark eli değmiş versiyonu açıkçası son zamanlarda dinlediğimiz en iyi işlerden biri. Buyurun, hemen aşağıdan bir de siz dinleyin.