fleabag, normal people ve the crown yıldızları bu filmde buluşuyor

fleabag, normal people ve the crown yıldızları bu filmde buluşuyor


strangers


Weekend, Lean on Pete ve The North Water gibi yapımların arkasındaki isim Andrew Haigh, sıradaki uzun metraj projesi için kolları sıvadı. Konusu hayli ilgi çekici duran Strangers adındaki projenin diğer bir ilgi çekici yanı oyuncu kadrosundan oluşuyor.

Taichi Yamada’nın aynı isimli ödüllü romanından beyaz perdeye uyarlanacak film, Londra’da yaşayan Adam isimli bir adamın bir gün tesadüfen gizemli komşusu Harry ile kaynaşmasının ardından gelişenleri konu alıyor. İki komşu birbirlerine giderek yakınlaştıkça hikaye Adam’ın çocukluk evine kadar uzanır. İşin enteresan tarafı Adam, bu evde 30 sene önce kaybettiği anne ve babasını tıpkı 30 sene önceki halleriyle hayatta bulur.

Filmde Adam’ı Sherlock, Fleabag ve His Dark Materials gibi dizilerden tanıdığımız Andrew Scott; Harry’yi ise Normal People ile yıldızı parlayan Paul Mescal canlandıracak. The Crown’ın genç Elizabeth’i Claire Foy ile BAFTA ödüllü Jamie Bell ise Adam’ın anne ve babasına hayat verecek.

Haigh ve Yamada’nın uyarlama senaryosunu beraber kaleme aldığı Strangers’ın çekimleri başlamış durumda. Filmin vizyon tarihine dair ise henüz bir detay bulunmuyor.