pulp, seneye resmen bir araya geliyor!

pulp, seneye resmen bir araya geliyor!


sevinç gözyaşları aksın


Geçtiğimiz hafta şuradaki haberimizde sürpriz bir gelişmeden bahsetmiştik. Britpop efsanesi Pulp’tan Jarvis Cocker, grubun yıllar sonra tekrar bir araya geleceğinin ipuçlarını veren bir paylaşımda bulunmuştu. Bugün ise bu haber yine Jarvis tarafından resmiyet kazandı. Pulp, önümüzdeki sene sahnelere geri dönüyor!

Cocker, geçtiğimiz gün Guardian’ın düzenlediği bir soru & cevap etkinliğinin konuğu oldu. Etkinlikte en merak edilen konulardan biri tabii ki geçen hafta yapılan Instagram paylaşımıydı. Bu paylaşımın ne anlama geldiğini biz dinleyiciler zaten tahmin etmiştik. Malumun ilanı ise Cocker’ın paylaşımla ilgili cevabını verince gerçekleşti: “Kasıtlı olarak üstü kapalı bir paylaşım yaptım. Videodaki cümle This Is Hardcore albümünden. Pulp, önümüzdeki sene birkaç konser verecek.”

Bu birkaç konserin sayısını, tarihleri ve şehirleri şimdilik bilemiyoruz. İngiltere sınırları dışında konserler gerçekleşir mi, orası da belli değil. Ancak detayları belli olmasa da bu duyuru heyecanlanmamız için yeter de artar bile.