pulp, yıllar sonra bir araya geliyor gibi

pulp, yıllar sonra bir araya geliyor gibi


jarvis cocker’ın yalancısıyız


1978-2002 yılları arasında piyasaya bıraktıkları yedi albümle müzik camiasının efsaneleri arasına giren britpop oluşumu Pulp, görünen o ki yıllar sonra tekrar bir araya geliyor.

Son yıllarda solo işleri ile sık sık ve güzel güzel andığımız Jarvis Cocker, Instagram hesabı üzerinden yaptığı gizemli bir paylaşımla Pulp hayranları için açık bir kapı bıraktı. Yapılan paylaşımda “What exactly do you do for an encore?” yani “Yeniden sahneye çağırmak için tam olarak ne yaparsın?” sözleri bulunuyor. Bu cümle Pulp’ın 98 çıkışlı This Is Hardcore albümünde yer alan bir lirik. Paylaşımın altındaki yorumlarda birçok hayran Cocker’ı soru yağmuruna tutmuş. Soruların birçoğu tabii ki de grubun tekrar bir araya gelmesi ve özel bir turne planlaması ihtimali ile ilgili. This Is Hardcore’un önümüzdeki sene 25 yaşına gireceğini göz önünde bulundurursak bu ihtimal hayli güçlü görünüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@jarvisbransoncocker’in paylaştığı bir gönderi

Pulp, son olarak 10 yıl önce tekrar bir araya gelip bir turne düzenlemişti. Bu turneye 15 Temmuz 2012’de gerçekleşen İstanbul konseri de dahildi. Olası bir This Is Hardcore 25. Yıl turnesinde grubun yolunun tekrar buralara da düşecek olması ihtimali, açıkçası bizi şimdiden heyecanlandırıyor.