samurai jack’in yaratıcısının bir diğer ödül canavarı serisi primal’ın ikinci sezonu yakın

samurai jack’in yaratıcısının bir diğer ödül canavarı serisi primal’ın ikinci sezonu yakın


underrated animasyonlarda bugün


Samurai Jack, Dexter’s Laboratory ve Sym-Bionic Titan da dahil taş gibi animasyon serilerinin yaratıcısı Genndy Tartakovsky’nin son harikası Primal, ikinci sezonuyla çok yakında geri dönüyor.

Adından da anlaşılacağı gibi ilkel zamanlarda geçen bu animasyon serisinin ilk kısmı 2019, ikinci kısmı 2020’de yayınlanan ilk sezonunda bir mağara adamı ve bir dinozorun arasında gelişen kuvvetli ilişkiyi ve bu zor zamanlarda zorluklara karşı beraber göğüs gerişlerini izlemiştik. Serinin yine aynı hikayeyi devam ettirecek ikinci sezonu için ilk tarih verildi. İlk sezonda Emmy’de aday olduğu beş kategorinin beşini de hanesine ödül olarak yazdıran Primal’ın ikinci sezonu kaliteli yetişkin animasyon serilerinin açık adresi adult swim’de 21 Temmuz tarihinde başlayacak.

Şimdiden bir başyapıt olarak gösterilen Primal’ın yeni sezonunda bizleri neler bekliyor, kestirmek zor doğrusu. Ancak hemen aşağıdaki fragmandan anladığımız kadarıyla yine aksiyon ve vahşet dolu, güçlü bir dostluk hikayesi karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Beklemedeyiz.