sene bitmeden bir red hot chili peppers albümüne daha var mısınız?

sene bitmeden bir red hot chili peppers albümüne daha var mısınız?


return of the dream canteen


2016’da ara verdiği serüvenine yıllar sonra ekibe John Frusciante’yi de dahil ederek Nisan ayında son albüm Unlimited Love ile sapasağlam bir dönüş yapan Red Hot Chili Peppers’ın görünen o ki hız kesmeye hiç de niyeti yok. Çünkü 2022’nin ikinci RHCP albümü Return of the Dream Canteen, 14 Ekim tarihinde geliyor!

Duble albüm olacağı duyurulan Return of the Dream Canteen’e dair bildiklerimiz şimdilik sınırlı. Grubun albüm duyurusuyla paylaştığı açık mektuba göre eski RHCP şarkılarının provası yapılırken yeni şarkılara evrilmesiyle oluşmuş Return of the Dream Canteen. RHCP tarafından “Olduğumuz ve olma hayali kurduğumuz her şey.” şeklinde tanımlanan albümün prodüktörlüğünü Unlimited Love’da olduğu gibi yine Rick Rubin üstleniyor. Ev sahipliği yapan plak şirketi de yine Unlimited Love ile aynı: Warner Records. Albümün şarkı listesi şimdilik belirsiz ancak duble albüm olacağını göz önünde bulundurursak 17 şarkılık Unlimited Love’da olduğu gibi yine bol bol yeni RHCP kaydı duyacak olmamız yüksek ihtimal. Kapak görselimiz ise şu şekilde:

Return of the Dream Canteen’in yayın tarihinin 14 Ekim olduğunu tekrar hatırlatalım. Bakalım Red Hot Chili Peppers, senenin ikinci albümünde bize ne gibi sürprizler hazırlamış. Beklemedeyiz.