steve carell’li psikolojik gerilim dizisi the patient’tan fragman

steve carell’li psikolojik gerilim dizisi the patient’tan fragman


ağustos 30


The Office’teki Michael Scott rolüyle akıllara kazınsa da son dönemde The Morning Show ve Beautiful Boy gibi yapımlarla dramada da hünerlerini sergileyen Steve Carell’in başrolünü üstlendiği The Patient dizisi, ilk fragmanıyla boy gösterdi.

Carell ile beraber Frank, Ex Machina ve About Time gibi yapımlarda rol alan Domhnall Gleeson’ın da başrolü paylaştığı The Patient, Alexander Strauss isimli bir psikoterapiste ve kendisini rehin alan, aynı zamanda hastası olan bir seri katile odaklanıyor. Yakın zamanda eşini kaybeden Strauss, seri katilin cinayet dürtülerini kontrol etmesinde kendisine yardımcı olmaya çalışırken aynı zamanda kendi iç hesaplaşmalarıyla da uğraşacak ve eşinin kaybıyla başa çıkmaya çalışacak.

Carell’in yürütücü yapımcılığını da üstlendiği dizinin yaratıcılığını Keri Russell ve Matthew Rhys’ın harikalar yarattığı The Americans dizisine de imza atan Joe Weisberg ve Joel Fields ikilisi üstlenecek. Dizinin yapım ekibinde Carell, Weisberg ve Feilds haricinde Caroline Moore ve Victor Hsu da yer alacak. Oyuncu kadrosunda ise Carell ve Gleeson ile beraber Linda Emond, Laura Niemi, Andrew Leeds, Alex Rich ve David Alan Grier gibi isimler bulunuyor.

The Patient’ın ilk üç bölümü 30 Ağustos tarihinde FX ve Hulu’da yayında olacak. Fragman için buyurunuz.