altın palmiye’nin son kazananı triangle of sadness’tan ilk fragman

altın palmiye’nin son kazananı triangle of sadness’tan ilk fragman


ruben östlund a.ş. bildiğimiz gibi


Force Majeure ile adını geniş kitlelere duyuran, The Square ile 2017 Cannes Film Festivali’nden Altın Palmiye ile dönen Ruben Östlund’a ikinci Altın Palmiye’sini kazandıran Triangle of Sadness’ın ilk fragmanı yayında.

Östlund’un kendine has kara komik öğelerini yine bol bol göreceğimiz Triangle of Sadness, dış görünüşleri sayesinde toplumda yükselmeyi başaran bir grup mankenin hikayesi üzerinden insanların sosyal statülerine göre nasıl farklı davranmaya başladıklarına ışık tutarak yönetmenin filmografisindeki önceki uzun metrajlar gibi yine toplumsal konular üzerinden yürüyen absürt bir hikayeyi anlatıyor. Hikayenin merkezinde ise yolcuları modellerden, silah tüccarlarından ve yüksek sınıfa ait insanlardan oluşan bir gemi ve bu geminin Marksist kaptanı yer alıyor.

Harris Dickinson ve Charlbi Dean’in başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Zlatko Burić, Iris Berben, Sunnyi Melles, Henrik Dorsin, Dolly De Leon, Vicki Berlin, Oliver Ford Davies ve Arvin Kananian gibi isimler de bulunuyor. Bahsi geçen Marksist gemi kaptanını ise True Detective, Zombieland ve Natural Born Killers gibi yapımlardan tanıdığımız Woody Harrelson canlandırıyor.

Triangle of Sadness, ABD’de 7 Ekim tarihinde gösterime girecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor. Fragmanı izlemek isterseniz aşağı alabiliriz.

Şöyle de bir posterimiz var ayrıca: