fargo’nun yeni sezonuna stranger things’ten takviye

fargo’nun yeni sezonuna stranger things’ten takviye


joe keery in


Başrolleri Jon Hamm, Juno Temple ve Jennifer Jason Leigh’den oluşan cillop gibi bir oyuncu kadrosuyla geri dönüş yapmaya hazırlanan Fargo’nun beşinci sezon kadrosuna yeni isimler eklendi.

Kara komedi üstatları Ethan ve Joel Coen kardeşlerin 1996 yapımı aynı isimli beyaz perde filminden uyarlanan dizi, ilk dört sezonunda tıpkı filmde olduğu gibi çeşitli organize suçların, birbirinden enteresan ve absürt karakterlerin gırla olduğu, ağlanacak haline gülmelik durumların yaşandığı dört farklı hikayeye yer vermişti. Yine benzer bir hikayeye yer verecek yeni sezonun sinopsisi belli olmasa da olayların 2019 yılında geçeceği ve -tabii ki yanlış giden- bir kaçırılma vakasının işleneceği daha evvelden gelen bilgiler arasında. Bu kaçırılma vakası üç isimin etrafında şekillenecek: Roy, Dot ve Lorraine. Bu üç karakteri Jon Hamm, Juno Temple ve Jennifer Jason Leigh üçlüsü canlandıracak. Bu üçlüye ek olarak kadroda yer alacak isimlerden birkaçı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu isimlerden en çok göze çarpanı Stranger Things ile yıldızı parlayan Joe Keery, diğerleri ise Lamorne Morris ve Richa Moorjani.

Serinin yaratıcısı Noah Hawley, beşinci Fargo sezonu için yine projenin başında duracak. Dizinin yayın tarihine dair şimdilik bir duyuru yok.