house of the dragon’a iki gün kala bir fragman daha

house of the dragon’a iki gün kala bir fragman daha


alev emojisi


Game of Thrones‘un ilk spin-off serisi olarak hayatımıza girmeye hazırlanan House of the Dragon ile buluşmamıza şunun şurasında sadece iki gün kaldı. Diziye olan heyecanımızı körüklemek için bugün bir sebebimiz daha var. “Ateş hüküm sürecek” başlığı ile House of the Dragon’dan bir fragman daha karşımızda.

Game of Thrones evreninde yaşananlardan 200 yıl öncesini konu alacak dizi, George R.R. Martin‘in Targaryen hanesinin tarihiyle ilgili kitabı Fire and Blood’a dayanıyor. Martin ve Ryan Condal tarafından yaratılan dizinin senaryosunu Sara Lee Hess kaleme alıyor. Game of Thrones’un en beğenilen bölümlerinin yönetmeni olan Miguel Sapochnik ise yine yeni dizinin ilk ve devam eden birkaç bölümünün yönetmen koltuğunda oturuyor.

Milly Alcock, Eve Best, Emily Carey, Paddy Considine, Olivia Cooke, Ryan Corr, Emma D’Arcy, Fabian Frankel, Jefferson Hall, David Horovitch, Rhys Ifans, Graham McTavish, Sonoya Mizuno, Matthew Needham, Bill Paterson ve The Crown dizisinden de tanıdığımız Matt Smith’in yer aldığı dizi, Game of Thrones’ta da olduğu gibi geniş bir oyuncu kadrosuna sahip.

Buyurun, yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyin.