joji’den albüm çanları: “yukon (interlude)”

joji’den albüm çanları: “yukon (interlude)”


şimdi yazsınlar kral geri döndü


Lo-fi R&B severler toplaşın, haberler çok iyi. Bir millennial harikası olarak hem komedyen hem YouTuber ve bir süredir de leziz bir şarkıcı, söz yazarı ve rapper olan Joji’den yeni albüm duyurusuyla birlikte yepyeni bir single müjdesi var: “YUKON (INTERLUDE)”.

İkinci uzunçaları “Nectar”ın üzerinden iki sene geçmişken ve “Joji nereye kayboldu?” “Joji müziği mi bıraktı?” dedikoduları dolaşmaya başlamışken Joji’nin ilk geri dönüş sinyali geçtiğimiz Haziran ayında yayımladığı “Glimpse of Us” single’ı olmuştu. Bu tekliyle Spotify’ın dinlenme rekorlarını kıran müzisyen geri dönüşüne kaldığı yerden devam ediyor. Kral demek iddialı mı bilemeyiz ama, lo-fi R&B’nin krallığına kesinlikle aday hanedarlardan olan Joji geri döndü. Üstelik bir süredir yüzünü göremeyenlere teklinin videosunda yüzünü gösterme sürpriziyle geri döndü.

brthr’ın yönetmenliğinde hayat bulan “YUKON (INTERLUDE)”, 4 Kasım’da 88rising etiketiyle yayınlanacak ‘SMITHEREENS’ın ilk single’ı. Klipte bolca saykedelik görüntüye bir miktar da sahil görüntüsü eşlik ediyor. Yaza veda etmeye hazırlanırken “YUKON (INTERLUDE)” bize iyi gelecek, yaralarımızı saracak.