tim burton x netflix sunar: wednesday’den ilk fragman

tim burton x netflix sunar: wednesday’den ilk fragman


"o" geliyor...


Gotik karakterleriyle fantastik sinema adına kültlerin arasına giren Tim Burton imzalı The Addams Family’nin spin-off’u Wednesday, ilk fragmanıyla karşımızda.

Fragmanından anldığımız kadarıyla Burton’a has, korku öğeleriyle bezeli bir coming-of-age yapımı bizleri bekliyor. Örgülü saçları ve korkutucu donuk bakışlarıyla ikonikleşen Wednesday Addams’ın iç dünyasına yolculuğa çıkacağımız dizide ana karakterimizi Jenna Ortega canlandıracak. The Addams Family’de Wednesday ile özdeşleşen Christina Ricci ise aynı karakteri canlandırmasa da dizide boy gösterecek isimler arasında.

Wednesday’in kadrosunda Ortega ve Ricci ikilisiyle beraber Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Isaac Ordonez, Victor Dorobantu, George Burcea, Tommie Earl Jenkins, Iman Marson, William Houston, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Oliver Watson, Calum Ross ve Johnna Dias Watson gibi isimler yer alıyor.

Net bir yayın tarihi açıklanmasa da fragmandan öğrendiğimiz kadarıyla Wednesday’i önümüzdeki sonbahar aylarında nihayet izleme şansı bulacağız. Karşınızda Wednesday: