alejandro g. iñárritu’nun yeni filmi bardo’nun ilk fragmanı fişek gibi

alejandro g. iñárritu’nun yeni filmi bardo’nun ilk fragmanı fişek gibi


işte sinema be


The Revenant, Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) ve Babel gibi filmlerin Oscar ödüllü yönetmeni Alejandro G. Iñárritu’nun yeni filmi Bardo (or False Chronicle of a Handful of Truths)’dan ilk fragman paylaşıldı.

Yıllar sonra ilk defa memleketi Meksika’da bir film çeken Iñárritu’nun yeni filmi Bardo’nun oyuncu kadrosunda yine yıllar sonra ilk defa herhangi bir Hollywood yıldızı bulunmuyor. Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Eugenio Caballero ve Andrés Almeida gibi Meksikalı isimlerin bulunduğu film, meşhur bir Meksikalı gazeteci ve belgesel yapımcısının kimliğiyle, aile ilişkileriyle, anılarıyla ve ülkesinin geçmiş ve şimdiki gerçekliğiyle yüzleşmesini takip eden olayları konu alıyor.

Senaryosunu daha önce Birdman ve The Revenant’ta da beraber çalışan Nicolás Giacobone ve Iñárritu ikilisinin kaleme aldığı filmin görüntü yönetmenliğini David Fincher’ın Se7en ve Panic Room filmlerinde beraber çalıştığı İranlı görüntü yönetmeni Darius Khondji üstleniyor.

Prömiyerini geçtiğimiz ay Venedik Film Festivali’nde yapan Bardo, Kasım ayında seçili sinema salonlarında gösterime girmesinin ardından 16 Aralık‘ta Netflix kütüphanesinde yerini alacak. Fragmanı izlemek isterseniz aşağı alalım.

Şöyle de bir posterimiz var ayrıca: