alın size yeni megadeth albümü

alın size yeni megadeth albümü


the sick, the dying… and the dead!


Yaklaşık üç yıldır ha geldi, ha gelecek diye beklediğimiz yeni Megadeth albümü resmen geldi. The Sick, The Dying… And The Dead!, an itibarıyla yayında.

2016 çıkışlı Dystopia’yı takiben gelen The Sick, The Dying… And The Dead! için Megadeth uzun bir süredir çalışmalar halindeydi aslında. Dave Mustaine’e 2019 yılında gırtlak kanseri teşhisi konulmasıyla ilk ertelemesini yaşayan albüm, 2021’in ilk çeyreğinde grubun basçısı David Ellefson’un skandal haberlerle gündeme düşüp Megadeth’ten ayrılmasıyla ikinci defa ertelenmişti. Eski Megadeth üyelerinden James Lomenzo, skandal haberlerin hemen ardından Ellefson’un yerini aldı ve 2021 yılı içerisinde albümün kayıtları tamamlandı. Bugün ise The Sick, The Dying… And The Dead!, nihayet karşımızda.

Albümde toplamda 14 şarkı bulunuyor. Haziran ayında paylaşılan ilk tekli We’ll Be Back, yayınlandığı gün bir müzik videosu beraberinde gelmişti. Bu video aslında albümle bağlantılı bir kısa filmin ilk bölümü niteliğindeyi. Kısa filmin ikinci bölümü geçtiğimiz ay paylaşıldı. Üçüncü ve son bölüm ise bugün saat 17.00’de yayında olacak. Grubun maskotu Vic Rattlehead’in kökenini kurcalayan aksiyon dolu video üçlemesini izlemenizde fayda var.

E buyurun o zaman, The Sick, The Dying… And The Dead! ile baş başa bırakalım sizi.