beş yıl aradan sonra yeni bir lcd soundsystem şarkısına var mısınız?

beş yıl aradan sonra yeni bir lcd soundsystem şarkısına var mısınız?


new body rhumba


2017 çıkışlı American Dream albümünün ardından piyasadan elini eteğini çeken LCD Soundsystem, bugün taptaze bir şarkıyla konu başlığımız oluyor.

Mevzubahis new body rhumba isimli gıcır LCD Soundsystem şarkısı, Noah Baumbach‘ın Adam Driver ve Greta Gerwig‘i bir araya getirdiği, üçüncü Netflix çıkarması White Noise‘a özel kaydedilmiş. Şarkıda James Murphy, Pat Mahoney ve Nancy Whang üçlüsü tarafından ortak kaydedilen şarkının prodüksiyonu grubun frontman’i Murphy’nin dokunuşlarıyla tamamlanmış.

Sinopsisinden “tepedeki üniversite” olarak anılan bir üniversitenin Hitler çalışmaları bölümünde profesör olan Jack Gladney’nin ve çevresindeki insanların şehre kimyasal atık yayılmasına neden olan feci bir tren kazası ile beraber değişen hayatlarının aktarılacağını öğrendiğimiz White Noise için new body rhumba, küçük bir tüyo niteliğinde olabilir mi? Hemen aşağıdan dinleyelim ve öğrenelim.

Driver ve Gerwig ikilisi ile beraber Don Cheadle, Raffey Cassidy, Alessandro Nivola, Jodie Turner-Smith, Lars Eidinge, André 3000, Logan Fry ve Laura Wimbels gibi isimleri de oyuncu kadrosunda barından White Noise, Kasım ayında seçili sinema salonlarında gösterimini yapmasının ardından 30 Aralık tarihinde Netflix kütüphanesinde yerini alacak. Filmin Filmekimi programında da yer aldığının altını çizerek sizi fragmanı aşağı bırakıyoruz.