blood orange’tan sevinçten parende attıracak haberler: bir ep bir de yeni single

blood orange’tan sevinçten parende attıracak haberler: bir ep bir de yeni single


kanlı portakallarla c vitamininiz tam olarak burada


Devonte, yani Dev Hynes, tanıdığımız adıyla Blood Orange, hafta sonunuza “doğdu güneşim” dedirtecek haberlerle karşımızda. İnanılmaz yazın sanatlı ve de alt metinli “Four Songs” başlığıyla 16 Eylül’de yayınlanacak ve Hynes’ın RCA ile ilk işi olacak EP’nin ilk single’ı ‘Jesus Freak Lighter’ malum ortamlardaki yerini aldı.

Blood Orange’ın 2019 tarihli “Angel’s Pulse” karışık kasetinden beri yayınlayacağı ilk iş olan “Four Songs”da ayrıca son birkaç yıldır radarımıza takılan en güzel keşiflerden biri Erika de Casier, Ian Isaiah ve Eva Tolkin’le işbirlikleri de yar alacak.

Şu sıralar Harry Styles’ın New York’taki Madison Square Garden’da gerçekleşmekte olan 15 performansının açılış konserlerinde seyirciyi ısıtmaktan sorumlu bakan olan Blood Orange, Harry Styles’la kulis paylaşmadan önce de film müzikleri ve soundtrack’lere imza atmakla meşguldü. Bunların her biri ise ağzımızın suyunu ayrı ayrı akıtan yapımlar. Bu uzun listeyi Luca Guadagnino’nun HBO/Sky Atlantic’le işi “We Are Who We Are”, Gia Coppola’nın 2021 tarihli filmi “Mainstream”, HBO’nun “In Treatment” yeniden yapımı, Netflix’in Naomi Osaka belgeseli ve Rebecca Hall filmi “Passing” oluşturuyor.

Blood Orange’ı yalnız ve güzel ülkemizde ağırlayacağımız günler umarız yakındır, meşaleleri yakarızdır.