entergalactic animasyonu ile kid cudi galaksisine giriş yapmaya hazır mıyız?

entergalactic animasyonu ile kid cudi galaksisine giriş yapmaya hazır mıyız?


spider-man: into the spider-verse seven bunu da sevdi


Rap camiasının ağır abilerinden Scott Mescudi aka Kid Cudi‘nin yapımcısı ve yaratıcısı olduğu Entergalactic isimli animasyon serisinden bir fragman daha paylaşıldı. Netflix‘te yayınlanacak serinin gösterim tarihi de belli oldu ayrıca: 30 Eylül.

Müzik dünyasındaki hünerlerinin yanı sıra son yıllarda Don’t Look Up, X, Westworld ve We Are Who We Are gibi yapımlarda rol almasıyla oyunculuğundaki marifetlerini de gözler önüne seren Mescudi’nin bu sene içinde yayınlanacak yeni albümüyle aynı adı taşıyan ve albümle bağlantılı olacağı belirtilen Entergalactic, Jabari isimli genç bir rap sanatçısının New York’ta hayallerinin peşinde koştururken aynı zamanda aşk ve başarı arasındaki dengeyi tutturma çabasını izleyicilere aktaracak. Kid Cudi’nin Jabari’yi seslendirerek bizzat seslendirme kadrosunda da başrolü üstlendiği seriye sesleriyle katkıda bulunacak diğer isimler de yıldızlar geçidi gibi: Timothée Chalamet, Jessica Williams, Ty Dolla $ign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Teyana Taylor, Jaden Smith, Keith David, Arturo Castro ve Macaulay Culkin.

Görsel estetiğiyle Spider-Man: Into the Spider-Verse evreninden fırlamış gibi duran animasyon serisinin senaryosunu Mescudi ile birlikte Ian Edelman ve Maurice Williams gibi isimler yazmış. Serinin yönetmen koltuğu ise şimdilik ismi belli olmayan Ghostbusters animasyonunda da görev alacağı duyurulan Fletcher Moules’e emanet edilmiş.

Entergalactic için 30 Eylül tarihinde adresimiz Netflix. Yeni fragman için buyurunuz.