gold panda’dan altın değerinde yeni single

gold panda’dan altın değerinde yeni single


yatırım tavsiyesi değildir


Derwin Dicker yani bildiğimiz mahlasıyla Gold Panda, 2016 tarihli Good Luck And Do Your Best’ten sonra ilk olacak yeni albümü The Work’ün ikinci single’ı The Corner’ı 4K kalitesinde bir video ile birlikte yayınladı.

Liselilerin ilk defa görse Woodkid sanabileceği kadar uzun bir süredir yüzünü zar zor gördüğümüz, Londra’nın iyi müzisyen bitki örtüsüne sahip Peckham’ından çıkıp İstanbul’daki kulaklarımıza ulaşan prodüktör, yeni parçasıyla ilgili şunları söylüyor: “Birkaç sene önce bir arkadaşımın Dean Friedman’ın bir plağını vermişti bana, ben de o sıralar The Wire izliyordum. ‘Lydia’yı duyduğumda şarkıyı loop’a aldım ve aklımı kaybettim. Birkaç rapper arkadaşım için onu bir beat’e dönüştürmeyi denedim fakat asla beceremedim. Daha sonraları ise bu yeni albümüm için çalışmaya başladığımda sample tekrar karşıma çıktı, ben de kayıt için yeni bir yöntem deniyordum ve böylece her şey yerli yerine oturdu. ‘Lucky Shiner’ı yayınladığımda insanlar bu parçalar üzerine rap yapar ve SoundCloud’a yüklerdi, umarım bu da onlara yine aynısını yapmalarına ilham olur.”

Derwin Dicker’ın Gold Panda olarak yayınladığı son albüm 2016 tarihli Good Luck And Do Your Best’ti. 2019’da ise DJ Jenifa mahlasıyla Jag Trax başlıklı sürpriz bir albüm yayınlamıştı. Yeni albüm The Work ise 11 Kasım’da City Slang etiketiyle servis edilecek.