grimes artık bir elf, en azından kulakları

grimes artık bir elf, en azından kulakları


deli kız yine rahat durmadı


Hayatımıza girdiğinden beri türlü türlü enteresanlıklara imza atarak bizi şaşırtmaktan asla geri durmayan Claire Boucher nam-ı diğer Grimes, aslında uzaylı olduğunu kanıtlama çabalarına bir yenisini daha ekledi ve elf kulakları edinmek için bıçak altına yattı. Evet doğru okudunuz, Grimes kendisine elf kulakları taktırdı.

Kanada’nın Mustafa Topaloğlu’su but in a better way diyebileceğimiz –Editör Notu: çok da “in a better way” değil sanki ya?- Grimes, vampir dişlerinin ve elf kulaklarının hayatı boyunca istediği şeyler olduğunu sürekli söylüyordu ve bundan birkaç ay önce zaten bunu araştırmaya başlamıştı. Twitter’ında “Elf kulağı ameliyatından iyi bir sonuç alan var mı? Kulak kıkırdağının iyileşmekte zorlanmasından korkuyorum. Bir müzisyen olarak bu ameliyat riskli görünüyor, ama hayatım boyunca bunu istedim. İnsanların deneyimlerini merak ediyorum.” paylaşımlarını yapan Claire Hanım sürprizi yine Twitter’ından paylaştı ve “Çok çılgınca bi şey yaptım!” dedi. Ne yaptığını söylemese de bandajlardan prosedürün kulaklarına yönelik bir şey olduğu tahmin edilebiliyor.

Grimes’ın isimlerini dahi ne telaffuz edebildiğimiz ne okuyabildiğimiz iki çocuğuna yıllarca sürecek terapilerinde bol şans diliyoruz. Neyse ki babaları laboratuvarlarda ihtiyaca yönelik özel yapay zekalı terapist ürettirebilecek kadar milyarder.