hbo imzalı the last of us uyarlamasının ilk fragmanı göz dolduruyor

hbo imzalı the last of us uyarlamasının ilk fragmanı göz dolduruyor


gel artık 2023


Duyurulduğu günden bu yana heyecanla beklediğimiz, HBO & PlayStation flörtünün ilk meyvesi The Last of Us, şahane ötesi ilk fragmanıyla karşımızda.

Sene içerisinde paylaşılan, diziye ilk bakışı atmamıza vesile olan birkaç görselde hikayenin iki kahramanı Joel ile Ellie’yi kanlı canlı görmüştük. Geçtiğimiz akşam yayınlanan ilk fragmanda ise çok daha fazlasını görüyoruz. Hatta ve hatta, TLOU evreninin şahsına münhasır korkunç yaratığı Clicker‘a da ilk bakışı atma şansı bulduk bu fragmanla.

Game of Thrones ile tanışıp çokça sevdiğimiz Bella Ramsey ve Pedro Pascal ikilisinin omuz omuza verip Ellie ve Joel karakterlerine hayat vereceği projeye son olarak Murray Bartlett, Merle Dandridge, Gabriel Luna, Anna Torv, Jeffrey Pierce, Con O’Neill, Storm Reid ve Parks and Recreation’daki Ron Swanson rolüyle sevip saydığımız Nick Offerman da dahil olmuştu. Kaynak materyalde -yani TLOU video oyununda- Ellie ile Joel’i seslendiren Troy Baker ve Ashley Johnson ikilisi de serinin oyuncu kadrosunda yer alıyor ayrıca. Bu ikili diziye hangi rollerde veya ne kadar sıklıkla katkıda bulunacak, şimdilik bilemiyoruz.

Bir başka çok sevilen HBO yapımı Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ve bizzat TLOU evreninin yaratıcılarından Neil Druckmann tarafından hazırlanmış olmasıyla da ayrı bir merak unsuru olmayı başaran The Last of Us, 2023’te izleyicilerin karşısına çıkacak. Lafı uzatmadan sizi dizinin ilk fragmanıyla baş başa bırakalım.