idil meşe yeni şarkısıyla “karşı kıyı”dan sesleniyor

idil meşe yeni şarkısıyla “karşı kıyı”dan sesleniyor


dinliyoruz


Gerek solo işleriyle, gerekse Da Poet ile ortak trip hop projesi Rain Lab ile yerli sahnemizin severek takip ettiğimiz isimlerinden biri olmayı başaran İdil Meşe, yeni bir şarkı ile tekrar karşımızda.

Son olarak yaklaşık 1 sene önce Ah Bir Bilsen isimli teklisiyle andığımız Meşe’nin yeni şarkısı Karşı Kıyı adını taşıyor. Şarkılarında genelde gitar kayıtları duymayı alışık olduğumuz Meşe, Karşı Kıyı’da bu sound’dan biraz uzaklaşıp sakin sularda yüzen piyano ve yaylı düzenlemelerine yer vermiş.

Şarkıda yerli sahne adına ilk defa duyduğumuz bir isim de eşlik ediyor Meşe’ye: Denis Köymen. Back vocal olarak sesini duyduğumuz Köymen, Karşı Kıyı’nın bahsi geçen piyano düzenlemelerinden sorumlu olan isim ayrıca. Şarkının yaylı kayıtları Zeynep Ayşe Hatipoğlu‘nun imzasını taşıyor. Miks, mastering, kayıt ve prodüksiyonda ise Ceren Çakar‘ın emeği var.

Karşı Kıyı için bu akşam 20.00 sularında bir müzik videosu da yayınlanacak ayrıca. Enes Gülbaş yönetmenliğinde çekilen video için İdil Meşe‘nin YouTube hesabını radarınıza alabilirsiniz. Karşı Kıyı ise hemen aşağıda.