men i trust’ın yeni single’ı kalbimizi çaldı

men i trust’ın yeni single’ı kalbimizi çaldı


canlı izlemeye de kaldı son birkaç gün


Montreal’in başımıza açtığı en güzel işlerden biri olan Men I Trust, yeni bir albüm habercisi mi yoksa değil mi bilemediğimiz yepyeni bir single ile tekrar huzurlarımızda. Billie Toppy başlıklı tekli, grubun geçtiğimiz yaz yayınladığı Hard To Let Go’yu raydan çıkararak takip ediyor.

Emmanuelle Proulx frontwoman’lığında, Jessy Caron ve Dragos Chiriac’tan oluşan üçlüden genellikle şiir gibi bir vokalle, dingin sularda yüzen synth’ler dinlemeye alışkınız. Dream ve indie pop denizinde tatlı kulaçlar atan grubun son single’ı Billie Toppy, asla bildiğimiz bir Men I Trust gibi duyulmuyor ama bir o kadar leziz, belki de daha muhteşem bir Men I Trust’ın gelişinin habercisidir.

Post-punk gitarlarının groove dolu bir hamurla yoğurulduğu şarkının, Emmanuelle’i Elf kulakları ve gotik kombiniyle 3 küsür dakika boyunca salıncakta sallanırken izlediğimiz klibinin de dumanı üstünde tütüyor. Biz klibi izlerken kendimizi haftaya grubun Zorlu PSM’de izleyeceğimiz MIX Festival performanslarına hazırlıyoruz, sizi de bize dansa eşliğe bekleriz.