mount kimbie’den bir değil iki değil tam dört yeni şarkı

mount kimbie’den bir değil iki değil tam dört yeni şarkı


iyi müziğe doyduk çok şükür


2008’de hayatlarımıza adım attıklarından beri bebişim oldun daha ilk günden kategorisindeki Mount Kimbie, yani Dominic Maker ve Kai Campos ikilisi, “MK 3.5” başlıklı maxi single’larıyla tekrar karşımızda. Evet maxi single, ya da isterseniz iki çift A-side single. Ya da siz nasıl isterseniz öyle deyin, zaten bir süredir her şeyin adı başka bir şey.

Biz diyelim EP siz deyin kısaçalar, slowthai ve Danny Brown’ın konuk olduğu “In Your Yyes”, Liv.e’ın dahil olduğu“A Deities Encore”, “Q” ve “Quartz”tan oluşan “MK 3,5”, Londralı ikilinin 2021’den beri yayınladığı ilk yeni iş. İkilinin son albümü ise 2017 tarihli, yine slowthai’nin de bulunduğu, ayrıca James Blake ve King Krule katılımıyla Şampiyonlar Ligi formundaki ustalık eserine çeyrek kala olan “Love What Survives” albümüydü.

Umarız bu büyük seçim dörtlü menü olan “MK 3.5”, Mount Kimbie’nin “biz bir süreliğine yokuz ona göre” mesajı değil, tam tersi “Love What Survives” seviyesinde bir muazzamlığın yolda olduğunun mesajıdır. Bir de maxi single’ın adını nasıl okumak istediğinizi biliyoruz, ama bizce öyle okumayın.