nicolas cage, a24 ve ari aster mı?

nicolas cage, a24 ve ari aster mı?


elf gözlerimiz neler görüyor?


“The Unbearable Weight of Massive Talent”ta da dediği gibi, Nicolas Cage geri döndü, zaten hiçbir yere gitmemişti ki. Bu arada gerçekten ciddi olarak geri döndü, krallar gibi geri döndü, dönüşü muhteşem oldu. Cage, şahsına münhasır bağımsız filmlerin kalesi A24 ekibine dahil oluyor ve Ari Aster ile Lars Knudsen’in Square Peg çatısı altında yapımcılığını üstlendiği, Kristoffer Borgli’nin yönettiği “Dream Sequence”ın başrol koltuğuna oturuyor.

Filme dair ayrıntılar henüz belli olmasa da kesik kulaklara çalınan tüyolara göre bir komedi filmi olacak. Nicolas Cage’in “The Unbearable Weight of Massive Talent”taki başarısını göz önünde bulundurursak bu Cage için harika bir hamle.

“Dream Sequence”ın bir diğer önemi ise Square Peg ve A24’un birlikte çalıştığı dördüncü film olması. Diğer üçü hangileriydi diye soracak olursanız “Hereditary”, “Midsommar” ve yeni Joaquin Phoenix filmi “Disappointment Blvd.”.

A24 ve Cage isimlerini aynı cümle içinde duymak bile yeterince heyecan verici. Birbirlerinden bağımsız olarak da ultra sadık hayran kitlelerine sahip bu iki markanın yan yana gelmesi, hayallerimizin gerçek olması gibi bir şey değil mi sizce de?

Sadece 2022’de bile “Bodies, Bodies, Bodies”, “The Green Knight” ve elbette ustalık eseri “Everything Everywhere All At Once” gibi filmleri bizlerle buluşturan A24’un Nicolas Cage’i sahaya sürmesi, gerçekten ağızlarımızı sulandırıyor. Evet Cage geri döndü, zaten hiçbir yere gitmemişti ki!