olay film don’t worry darling’den tadımlık bir sahne paylaşıldı

olay film don’t worry darling’den tadımlık bir sahne paylaşıldı


florence pugh şov


Venedik Film Festivali‘nde kendisinden çok draması konuşulan, Olivia Wilde‘ın yeni uzun metrajı Don’t Worry Darling‘den kısa bir sahne paylaşıldı.

Victory isimli bir şirket kasabasında yaşayan insanların mükemmel bir hayata sahipken bünyesinde bulundukları Victory’nin amacını yavaş yavaş sorgulamaya başlamalarını ve bunu takiben gelişen olayları anlatan psikolojik gerilim türündeki filmin başrollerini müzik kariyeriyle olduğu kadar yakın dönemde sinema dünyasında da ses getirmeye başlayan Harry Styles ile önümüzdeki yıllarda Dune: Part Two ve Oppenheimer gibi iki büyük çaplı yapımda da karşımıza çıkmaya hazırlanan Florence Pugh paylaşıyor. 1950’li yıllarda geçen bu gizem dolu hikayenin senaryosu Katie Silberman, Carey Van Dyke ve Shane Van Dyke’ın kısa hikayesinden uyarlanıyor. Bu üçlü filmin senaryosunda da görev alıyor ayrıca. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz üç dakikalık tadımlık sahnede gergin bir akşam yemeğine tanık oluyoruz. Florence Pugh’un oyunculukta döktürmesi gözümüzden kaçmayan detaylardan biri.

Styles ve Pugh ikilisine ek olarak Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, Douglas Smith, Timothy Simons, KiKi Layne, Kate Berlant ve Sydney Chandler da filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında. Yönetmen koltuğunda oturan Olivia Wilde da önemli bir role sahip ayrıca.

Don’t Worry Darling, önümüzdeki hafta Cuma günü -yani 23 Eylül tarihinde- vizyonun yolunu tutacak. Filmin fragmanını tekrar izlemek isterseniz aşağı alabiliriz.