paul mescal’li aftersun filminin artık bir fragmanı var

paul mescal’li aftersun filminin artık bir fragmanı var


yap bakalım şovunu mescal


Normal People ile gönülleri çalan Paul Mescal‘in The Lost Daughter ve God’s Creatures gibi filmlerle roller-coaster’dan hallice yükselişe geçen sinema kariyerinde çıtayı daha da yüksek bir yerlere çıkarmasını beklediğimiz Aftersun‘dan ilk fragman ortamlara düştü.

Prömiyerini Cannes Film Festivali‘nde yapan ve övgü üstüne övgü toplayan A24 yapımı Aftersun, İskoç yönetmen Charlotte Wells‘in yönetmenlik kariyerindeki ilk uzun metraj niteliğinde olmasıyla da ayrı bir yere sahip. Çekimlerinin büyük bir kısmı Türkiye’de tamamlanan filmde boşanmış bir ebeveynin tek çocuğu olan Sophie’nin, babası Calum ile beraber 20 yıl önce çıktığı bir tatilin güzel anılarına ve bu anıların çok geride kalmasının getirdiği melankoliye şahit olacağız.

Filmde Calum’u Paul Mescal canlandırıyor. Sophie’nin yetişkinlik haline Celia Rowlson-Hall, gençlik haline ise Aftersun ile ilk oyunculuk deneyimini kotaran Frankie Corio hayat veriyor. Bu üç isim ile beraber Harry Perdios, Kayleigh Coleman, Ethan Smith, Ruby Thompson ve Brooklyn Toulson da filmde karşımıza çıkacak oyuncular arasında.

Aftersun‘ın uluslararası vizyon tarihi 21 Ekim. Türkiye vizyon tarihi ise şimdilik belirsiz. Filmin ilk fragmanı için buyrunuz.