post malone’dan sert iniş

post malone’dan sert iniş


düşenin dostu olur mu?


Nazara inanmayız, nazarsız da kalmayız. Pardon onu fal için diyorlardı, neyse siz bizim vaziyetle alakamızı anlamışsınızdır. Yine de we’re not superstitious but nazar is real diyoruz, çünkü son zamanlarda mainstream isimlerin başına gelen sahne kazalarını başka türlü açıklayamıyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda aktardığımız gibi biliyorsunuz ki The Weeknd’in sahnede ses telleri zedelenmiş ve şovunu daha başında iptal etmek zorunda kalmıştı. Bu kez sahne cinleri Post Malone’a musallat olmayı seçmiş olacak ki dövme reis sahnede oldukça sert bir düşüş yaşadı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Consequence (@consequence)’in paylaştığı bir gönderi

Cumartesi gecesi St. Louis’teki performansı sırasında circles’ı seslendirirken, şovun önceki bölümünde kullanılan ekipmanları aşağıya toplamak için bulunan deliğe takılıp tam göğüs kafesi üstüne düşen Post Malone, korkunç düşüşüne rağmen 15 dakika sonra sahneye geri dönüp izleyicilerinden tekrar tekrar özür diledi, ona bira uzatan bir hayranından bira aldı ve göğsüne bastıra bastıra konsere devam etti. 3-4 kaburgasının kırıldığı söylenen müzisyen konserden sonra acil müdahaleye alındı ve inanır mısınız, turnesine devam edecek. Eminiz hiçbir dövmesi bu kadar canını acıtmamıştır, dövme reise acil şifalar dileriz.