r&b prensi wizkid’den yeni single: “bad to me”

r&b prensi wizkid’den yeni single: “bad to me”


kaliteli r&b’ye aşığız aşık


Nijeryalı şarkıcı ve söz yazarı Ayodeji Ibrahim Balogun, yani WizKid, yepyeni single’ı Bad To Me’yi huzurlarımıza sundu.

11 yaşından beri müzikle haşır neşir olan, Drake’le ortak yapımı One Dance ile 2016’da Guinness Rekorlar Kitabı’na dahi giren, hatta bu rekorlar arasında kendine yer bulan ilk Afrobeats müzisyeni olan WizKid, son albümü Made in Lagos’u 2020’de yayınlamış, geçen sene de albümün Justin Bieber’ın da dahil olduğu lüks karışık bir edisyonunu paylaşmıştı. R&B prensini kendi hitleri dışında ayrıca The Lion King: The Gift filmi için Beyoncé ile hazırladığı Brown Skin Girl’e ek olarak Normani ve Calvin Harris ile stüdyoya girdiği Checklist ile de tanıyoruz.

Geçtiğimiz yıl itibarıyla 3,5 milyarı aşan stream’le Spotify’a göre Nijerya’nın gelmiş geçmiş en çok dinlenen ismi olan WizKid’in beşinci albümü More Love Less Ego’nun ise bu yılın sonunda yayınlanması bekleniyor. Bad To Me’nin hemen yukarıda görebileceğiniz artwork’ü ise The Weeknd, Dua Lipa, Kendrick Lamar, Kanye West, Arctic Monkeys, Frank Ocean, Foals, James Blake ve daha birçok devler ligi isimden tanıdığımız muhteşör fotoğrafçı ve yönetmen Nabil Elderkin imzalı.