rick and morty severleri coşturacak high on life’tan 25 dakikalık oynanış videosu

rick and morty severleri coşturacak high on life’tan 25 dakikalık oynanış videosu


oynat bakalım justin roiland


Rick and Morty’nin yaratıcı ekibinden tanıdığımız, hatta bizzat Rick ve Morty’i seslendirmesiyle de tanıdığımız Justin Roiland‘ın arkasında bulunduğu Squanch Games ekibinin geçtiğimiz aylarda duyurduğu High on Life isimli video oyunundan 25 dakikalık, dolu dolu bir oynanış videosu paylaşıldı.

İlk olarak Xbox konsolunun tanıtım gösterisinde sergilenen High on Life, hem sanat tasarımıyla hem de komedi unsurlarıyla Rick and Morty evreninden fırlamış gibi duruyor. Birinci şahıs bakış açısıyla oynayacağımız ve konuşan -hatta sık sık espri yapan- silahları kontrol edeceğimiz oyunda bize hayli tanıdık gelen ana karakterimiz liseden yeni mezun olmuş, işsiz, güçsüz ve hayatta hiçbir tutkusu ve hedefi olmayan bir genç. Uzaylı kartellerin Dünya’ya istilası sonucu bu gencin kaderi değişir ve konuşkan silahların yardımıyla zorlu bir göreve atılır.

Roiland’ın seslendirmen olarak da rol aldığı High on Life, 13 Aralık tarihinde Xbox ve PC platformları için çıkışını yapacak. Meraklısı için mevzubahis videoyu hemen aşağı bıraktık.