rüya gibi birliktelik: hans zimmer ve aurora aynı sahnede

rüya gibi birliktelik: hans zimmer ve aurora aynı sahnede


bakın bakalım, nasıl kamaşıyor gözünüz


Soundtrack dünyasının yaşayan efsanesi Hans Zimmer; No Time to Die, Dune ve Top Gun: Maverick gibi yakın dönem işlerini BBC imzalı meşhur belgesel serisi Frozen Planet‘in yaklaşık 11 yıl aradan sonra gelen devam serisi Frozen Planet II için hazırladığı soundtrack ile devam ettiriyor. İşbu soundtrack albümünde Adam Lukas, James Everingham ve Anže Rozman gibi isimlerin belgesel için bestelediği şarkılar yer alacak. Latin pop müziğin genç cevvallerinden Camila Cabello ve kadife sesinin sevdalısı olduğumuz, Norveç pop sahnesinin bayrak taşıyıcılarından Aurora ise albüme vokalleriyle katkıda bulunan isimler.

Serinin jenerik şarkısını besteleyen Zimmer, soundtrack albümüne Take Me Back Home isimli şarkıyla da katkıda bulunda ayrıca. Bu şarkı Camila Cabello’nun vokal desteğiyle kaydedilmiş. Ancak şarkının Earth Prom etkinliğinde gerçekleşen canlı performans prömiyerinde Cabello yerine Aurora’nın performansı Zimmer ve ekibine eşlik ediyor. Ortaya çıkan iş ise hem göze hem de kulağa oynayıp olaya tanık olanları rüyalar alemine sürekleyecek cinsten.

Buyurun, hemen aşağıdan “o an”ları bir de siz izleyin. Frozen Planet II soundtrack albümünün 21 Ekim‘de yayında olacağını da hatırlatalım.