yeni model the hunger games filmine viola davis takviyesi

yeni model the hunger games filmine viola davis takviyesi


yeni the hunger games gümbür gümbür geliyor


Fences, Widows ve How to Get Away with Murder gibi yapımlardan tanıdığımız Viola Davis, The Hunger Games evreninde geçecek The Ballad of Songbirds and Snakes’in kadrosuna katılan son isimlerden biri oldu.

Davis’i son zamanlarda DC Genişletilmiş Evreni yapımlarında kurgusal karakter olan Amanda Waller rolüyle izledik. THR’ın paylaştığı habere göre Viola Davis’in filmde Head Gamemaker Volumnia Gaul’u oynaması bekleniyor. Yeni The Hunger Games filminin yönetmen koltuğunda daha önce “Catching Fire”, “Mockingjay – Part One” ve “Mockingjay – Part Two” filmlerinin de yapımcılığını üstlenen Francis Lawrence oturuyor. Tom Blyth, Rachel Zegler, Hunter Schafer, Peter Dinklage, Jason Schwartzman gibi yıldız isimler ve Jerome Lance, Ashley Liao, Knox Gibson, Mackenzie Lansing ve Aamer Husain‘den oluşan genç bir oyuncu kadrosu da Davis ile beraber filmde rol alacak isimlerden oluşuyor.

Sürükleyici kurgusuyla hepimizi ekrana kilitleyen The Hunger Games serisinin seneler öncesini anlatacak The Ballad of Songbirds and Snakes için fazlasıyla heyecanlı olduğumuzu söylemeliyiz.