vince gilligan ve rhea seehorn, better call saul’un ardından tekrar aynı projede

vince gilligan ve rhea seehorn, better call saul’un ardından tekrar aynı projede


bu dizi var ya bu dizi...


Ağustos ayında Better Call Saul‘un büyük finaliyle Breaking Bad evreni defterini -büyük ihtimalle- temelli kapatan Vince Gilligan‘ın yeni televizyon projesi yavaş yavaş şekillenmeye başladı gibi. “Gibi” falan değil hatta, proje baya gümbür gümbür geliyor.

Henüz ismi belli olmayan dizi projesi, farklı türlerin harmanlandığı bir drama dizisi olarak karşımıza çıkacak. AMC‘den ayrılışının ardından neredeyse bütün büyük yayıncı kuruluşları peşine takan Vince Gilligan’a kancayı Apple TV+ taktı. İşbu isimsiz projeye Apple TV+ ev sahipliği yapacak. Hatta ve hatta, dizi iki sezon için platformdan şimdiden onay aldı bile.

Projenin bir diğer heyecan verici yanı şöyle ki; Better Call Saul’da Jimmy’nin suç ve gönül ortağı Kim Wexler’ı alnının akıyla canlandıran Rhea Seehorn, dizi projesine başrol olarak dahil oldu. Jimmy McGill aka Saul Goodman o da aka Bob Odenkirk ise konuya olan heyecanını Twitter hesabında şu şekilde paylaştı:

Aşşırı heyecanlandığımız bir dizi projesi daha. Henüz ismi bile belli değil ama nasıl yükseldik bir bilseniz. Vince Gilligan diyor, Rhea Seehorn diyor, Apple TV+ diyor, daha ne desin?