weyes blood’ın bize bazı güzel haberleri var

weyes blood’ın bize bazı güzel haberleri var


yeni single, yeni albüm, bir de turne


Ağlak indie liginin en başarılı oyuncularından Natalie Mering yani tanıdığımız mahlasıyla Weyes Blood, Sub Pop etiketiyle yayınlanacak yepyeni albümü And in the Darkness, Hearts Aglow’un ilk single’ı It’s Not Just Me, It’s Everybody’yi sonbaharın hüznüne kapılmak isteyenler ve halihazırda kapılanlar için servise sundu.

En son muhteşem ve de ötesi Minions soundtrack albümünde de rastladığımız, ayrıca The Killers ile bir iş birliği ve Lana Del Rey’in Chemtrails Over The Country Club’ına misafirliğine tanık olduğumuz Weyes Blood, bir önceki albümü Titanic Rising’i 2019’da yayınlamıştı. Eski Tumblr kızı, yeni sad girl’lerin starter pack’inde ilk 11’de yer alan Weyes Blood, yeni single’ını “tüm ruhları bir araya getirme amacında bir Budist marşı” olarak tanımlıyor.

Weyes Blood albüm duyurusuyla birlikte bir de 2023’ün ilk çeyreğini kaplayan oldukça yoğun bir turne programı paylaştı, evet tahmin ettiğiniz ülke yok bu programda. Albümün prodüktör koltuğunu ise Foxygen’den tanıdığımız Jonathan Rado ile paylaştığını belirtmeden geçmeyelim, And in the Darkness, Hearts Aglow‘un 18 Ekim’de kulaklarımıza servis edileceğinin de altını çizip sizi ilk tekli It’s Not Just Me, It’s Everybody ile baş başa bırakalım.

And in the Darkness, Hearts Aglow:

01 It’s Not Just Me, It’s Everybody
02 Children of the Empire
03 Grapevine
04 God Turn Me Into a Flower
05 Hearts Aglow
06 And in the Darkness
07 Twin Flame
08 In Holy Flux
09 The Worst Is Done
10 A Given Thing