yeni pixies albümüne bir adım daha yaklaştık

yeni pixies albümüne bir adım daha yaklaştık


dregs of the wine


Fight Club ile hitleşen Where is My Mind? sağ olsun, 2004’te tekrar bir araya gelen Pixies, o tarihten beri şimdiye kadar üç albüme imza attı. Bu süre zarfında ayrılıklar ve kayıplar yaşayan grup, hem tema hem de sound anlamında “en olgun” Pixies kaydının yolda olduğu haberini geçtiğimiz geçtiğimiz aylarda vermişti. İşbu albüme bugün yepyeni bir Pixies teklisi ile bir adım daha yaklaştık.

Bugün paylaşılan Dregs of the Wine adındaki yeni şarkıya da ev sahipliği yapan Doggerel isimli yeni albüm, Pixies diskografisindeki sekizinci uzun çalar olacak. Grubun demirbaşlarından Joey Santiago, birkaç ay evvel Doggerel hakkında “Bu sefer büyüdük, olgunlaştık. İki dakikanın altında süreye sahip şarkımız yok.” şeklinde bir açıklama yaparak albümün Pixies için ustalık eseri bir iş olacağının ipuçlarını vermişti. Birkaç ay içinde dinleme şansı bulduğumuz There’s A Moon On ve Vault of Heaven isimlerindeki iki teklinin ardından bugün paylaşılan Dregs of the Wine, bu “ustalık eseri iş”in kanıtı niteliğinde midir, bilemiyoruz. Hemen aşağıdan bir de siz dinleyip kararınızı verin.

Doggerel için 30 Eylül tarihini beklemeye devam. Albümün şarkı listesi ve kapak görseli gibi detaylarına hemen aşağıdan göz atmayı unutmayınız.

Doggerel:

01 Nomatterday
02 Vault of Heaven
03 Dregs of the Wine
04 Haunted House
05 Get Simulated
06 The Lord Has Come Back Today
07 Thunder & Lightning
08 There’s a Moon On
09 Pagan Man
10 Who’s More Sorry Now?
11 You’re Such a Sadducee
12 Doggerel